GaranciaFutár Szolgáltatás

Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy a Garanciafutár szolgáltatásunk a közelgő ünnepi időszakra való tekintettel 2021. December 10-ig vehető igénybe!

Az ezt követően beérkező igények feldolgozásának megkezdésére 2022. Január első felében kerül sor! Megértésüket köszönjük!

 

NEM MŰKÖDIK? GARANCIAFUTÁR SZOLGÁLTATÁSUNK SEGÍTSÉGÉVEL AZ ÜGYINTÉZÉS GYORS ÉS EGYSZERŰ!

Garanciafutár szolgáltatásunkat azért hoztuk létre,  hogy megkönnyítsük a  termékek meghibásodásával járó ügyintézést. Garanciafutárunk segítségével a meghibásodott terméket  díjtalanul eljuttathatod hozzánk. A cserét követően a terméket visszajuttatjuk Neked ingyenesen.

KI VEHETI IGÉNYBE GARANCIAFUTÁR SZOLGÁLTATÁSUNKAT?

A szolgáltatást minden vásárlónk igénybe veheti aki webáruházunkban vásárolt, és a termék átvételétől számított szavatossági-, vagy jótállási idő keretén belül jelzi igényét.

HOGYAN TUDOK GARANCIAFUTÁRT IGÉNYELNI?

Amennyiben terméked meghibásodott kérjük, töltsd ki a Garanciafutár nyilatkozatot, vagy kérd ügyfélszolgálatunk segítségét az alábbi telefonszámon: +36 21 334 4020 (Normál díjas vezetékes szám)

HOGY KÜLDJEM VISSZA A HIBÁS TERMÉKET?

A Garanciafutárral visszaküldött termékeket minden esetben a készülék eredeti, gyári csomagolásában, vagy annak hiányában a leggondosabb csomagolásban, minden tartozékával együtt kérjük visszaküldeni! A gondatlan csomagolásból eredő szállítási sérülésekért nem vállalunk felelősséget! Az igényléshez kérjük, hogy készítsd össze a következő dokumentumokat:

  • a hibás termék számlája (eredeti vagy másolat)
  • a hibás termékről készült fotó(k)

HOGYAN MŰKÖDIK A SZOLGÁLTATÁS?

  1. Töltse ki az itt található űrlapot a folyamat elindításához.
  2. Küldje el a kitöltött űrlapot és a hibás termékről készült fotót az alább e-mail címre: [email protected]
  3. A  futár átveszi a meghibásodott terméket várhatóan a fenti űrlap beküldésétől számított 5 munkanapon belül. Kérjük, csomagolja be megfelelően a terméket, amennyiben a számla rendelkezésére áll, úgy azt is helyezze a csomagba. A csomagot megcímezni nem szükséges, a szállítólevelet a futárszolgálat munkatársa biztosítja és helyezi a csomagra.
  4. A termék javítás utáni visszaküldése futárszolgálattal történik, ami a termék vásárlója számára szintén díjmentes.

MI TÖRTÉNIK, HA A HIBA NEM GARANCIÁLIS JELLEGŰ?

Abban az esetben, ha a hibásnak vélt termékről a bevizsgálás során kiderül, hogy a hiba nem garanciális jellegű, úgy a szolgáltatás igénybevételekor a bevizsgálási díjtól eltekintünk, de a futárköltséget a vásárlónak kell vállalnia. A futár díja szállításonként 990 Ft, vagyis oda-vissza szállítás esetén összesen 1980 Ft.

FONTOS TUDNI!

Cégünk nem felel az adatvesztésekből okozott károkért. Az adatok biztonsági mentéséért a vásárló a felelős. Kérjük, mindig mentse le adatait a visszaküldeni kívánt termékről.

A GaranciaFutár szolgáltatása csupán minőségi kifogással érintett (meghibásodott/nem megfelelően működő) termékekre vonatkozik és nem azonos a 60 napos Örömgarancia joggal. A szolgáltatás igénybevételére a termék kézhezvételétől számított szavatossági-, vagy jótállási idő keretén belül van lehetőség. Amennyiben Ön nem szervizigényt szeretne bejelenteni, csupán élni szeretne a 60 napos termék-visszaküldési joggal, itt találja a szükséges információkat.

Társoldalaink

Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitvatartásunk miatt a most leadott megrendelések kézbesítése várhatóan január 4-étől történik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp